Oldal kiválasztása

Trent Horn: Miért vagyunk életvédők?

Kategória:

A Miért vagyunk életvédők? az abortuszhoz való alkotmányos jog hatályon kívül helyezése óta eltelt időszak jogi és kulturális helyzetét mutatja be, ahol az elmúlt évszázadban először fordult elő az Egyesült Államokba, hogy a törvény nem tartalmaz radikális abortuszpárti feltételt. Elébe menve annak a vádnak, hogy az abortusz vallási kérdés, a legfrissebb tudományos eredményekre és az emberi jogokkal kapcsolatos általános meggyőződésre hivatkozik, nem a Bibliára vagy vallási tanításra. Az abortusszal kapcsolatos vitát egyre hevesebb érzelmek övezik, sőt az életvédők és a templomok erőszaknak és vandál cselekedeteknek vannak kitéve. E könyvecske a békés párbeszéd józan hangján szólal meg, amelyre napjainkban oly nagy szükség van. Kiadónk, a Mission is Possbile Kft. és a Catolich Answers márkaneve van mögötte, amely a minőség, a szeretetteljes megközelítés és a közérthetőség garanciája.

1.260 Ft

Leírás

A szerzőről:
Trent Horn a Catholic Answers amerikai hitvédelmi és evangelizációs szervezet apologétája és előadója. Szakterülete az életvédelem, továbbá az ateistákkal és az agnosztikusokkal folytatott párbeszéd. Teológus mesterfokozatát a Steubenville-i Ferences Egyetemen szerezte.
Ajánlás:
Ajánljuk mindenkinek, aki abortuszban érintett, életvédő szándékú embereknek, hit és életvédelemmel foglalkozó szervezeteknek és közösségeknek és magánszemélynek, családokkal illetve családpasztorációval foglalkozó szakembereknek és referenseknek, lelkigondozóknak, lelkivezetőknek, pedagógusoknak, hitoktatóknak, hittanároknak, katekétáknak, diakónusoknak, papoknak, lelkészeknek, mentálhigiénés szakembereknek, egészségügyben dolgozóknak, segítő foglalkozásúaknak, szociális foglalkozásúaknak, gyermekvédelemmel foglalkozóknak.

További információk

Tömeg

0,044 kg

Méret

118×167 mm

Oldalszám

40

Kötésmód

Puhafedeles

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.