Oldal kiválasztása

Luton Good Counsel: Kérdések és válaszok szexről és házasságról – A természetes termékenység és a felelős szülők

Kategória:
Sokak szerint a Katolikus Egyház elavult, gyakorlatiatlan nézeteket vall a szexről, a házasságról és a fogamzásgátlásról. E zsebkönyv célja a természetes családtervezéssel kapcsolatos alapvető információk átadása. A termékenységtudatos módszerként is emlegetett programban a kulcsszó a „tudatos”,  ugyanis széleskörű tájékozatlanság és félreértés jellemzi ezt a területet. A zsebkönyv betekintést enged a termékenység kérdéskörébe, és tájékoztatást ad arról, hogyan lehet a természetes módszerek segítségével elérni vagy elkerülni a fogamzást. A kezdeményezés a Katolikus Egyház házassággal és szexualitással kapcsolatos tanításába illeszkedik, de nem „magáncélú” tájékoztatás, sőt az emberi élettel és az emberi szerelemmel kapcsolatban olyan meglátásokat tartalmaz, melyek iránt szélesebb körben is nagy az érdeklődés.

735 Ft

Leírás

A szerzőről:
Dr. Charlie O’Donnell intenzív terápiás és sürgősségi szakorvos fiatalokat, jegyespárokat és házasokat is oktat, hogy a természetes családtervezés megfelelő módszerét elsajátítsák. Ebben a zsebkönyvben megválaszolja az általa tartott házassági felkészítők során leggyakrabban elhangzott 24 kérdést, könnyen emészthető formában mutatva be az Egyház tanításának szépségét, gyakorlati előnyeit és pozitív hatását.
Ajánljuk természetes családtervezés módszerét oktatóknak, családokkal és családpasztorációval foglalkozó szakembereknek és referenseknek, lelkigondozóknak, lelkivezetőknek, hitoktatóknak, hittanároknak, katekétáknak, diakónusoknak, lelkészeknek, papoknak, jegyesoktatóknak, jegyes pároknak, házasságban élőknek, segítő foglalkozásúaknak, mentálhigiénés szakembereknek.  

További információk

Tömeg 0.038 kg
Méret

108×174 mm

Oldalszám

44

Kötésmód

Puhafedeles

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.