Oldal kiválasztása

Christopher West: Testfogyatkozás – Hogyan veszítettük el a szex, a nemiség, a házasság és a család értelmét? (És hogyan tudnánk újra rátalálni?)

Kategória:
A fiú és a lány, a férfiasság és a nőiesség, a férj és a feleség, az anya és az apa jelentése mára teljesen elbizonytalanodott, a nemiség, a házasság, a szex és a család értelmére pedig mélységes homály borul. Mindent átértelmeztek, de egyik új értelmezés sem tekinthető biztosnak. Minek köszönhető ez, 
és – ami még ennél is fontosabb – minek kell történnie ahhoz, hogy a test jelentése ismét megvilágosodjon előttünk? 
Könyvecskénk közérthetően bemutatja, mire vezethető vissza napjaink zűrzavara a szexualitás terén, és hogyan jövendölték meg mindezt több mint egy évszázada. Azt is megtudhatjuk belőle, miként tekinthető a test Szent II. János Pál által kidolgozott teológiája a mai válság ellenszerének, és hogyan egyengeti az utat a fatimai Szűz Mária által megjósolt „győzelem” felé.   

1.680 Ft

Leírás

A szerzőről:
Christopher West a test Szent II. János Pál által kidolgozott teológiájának világszerte ismert, legnevesebb előadója, számtalan sikerkönyv szerzője és kezdeményezés elindítója. A Cor Project (CorProject.com) alapítója és a Test Teológiája Intézet társalapítója, melyek célja, hogy minél többen sajátítsák el, valósítsák meg és terjesszék a test teológiáját.
Ajánljuk mindenkinek, minden életvédő szándékú embereknek, hit és életvédelemmel foglalkozó szervezeteknek és közösségeknek és magánszemélynek, családokkal illetve családpasztorációval foglalkozó szakembereknek és referenseknek, lelkigondozóknak, lelkivezetőknek, pedagógusoknak, hitoktatóknak, hittanároknak, teológusoknak, katekétáknak, diakónusoknak, lelkészeknek, papoknak, jegyeseknek és házasoknak, mentálhigiénés szakembereknek, egészségügyben dolgozóknak, segítő foglalkozásúaknak, szociális foglalkozásúaknak.  

További információk

Tömeg 0.084 kg
Méret

118×167 mm

Oldalszám

80

Kötésmód

Puhafedeles

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.