Oldal kiválasztása

Dr. Johannes Hartl: Egy nőt szeretni művészet – A nagy titok

Kategória:
Utazás a szív világába. Egy meghökkentő könyv mindazok számára, akik szeretnék a női szív „kamráit” felfedezni és tisztelni.
Mindazok számára, akik szeretnék megérteni a női identitást és megtanulni a szív nyelvét. Vajon tényleg elengedhetetlen a virág, a romantika, a művészet és hogy úriemberek legyünk? Mi egy no valódi hivatása? Milyen szerepet játszik egy férfi a nő identitásának megerősítésében?
Én nem profiként írom ezt a könyvet, hanem úgy, mint aki maga is úton van, és azt mondja: szeretnék már sokkal előrébb járni. Ez is hozzátartozik a művészhez. A művész is úton van, elért már egyet s mást, de többre, magasabb dimenziókra törekszik. Ezzel a könyvvel elsősorban házasságban élő férfiakhoz fordulok. Azonban az egyedülálló férfiak számára is fontos, hogy a nőket a maguk másféleségében, különbözőségében tiszteljék és megbecsüljék. Férfiként az a feladatunk, hogy erősítsük a nőket a maguk identitásában. Ha pedig nőket is kíváncsivá tette a könyv, a végén van egy rövid fejezet külön az ő számukra.

1.780 Ft

Leírás

A szerzőről:
Dr. Johannes Hartl 1979-ben született. Élete első éveit Mettenben, Alsó-Bajorországban töltötte. Egy erőteljes élmény által talált rá a szenvedélyes személyes hitre, amely azóta meghatározza az életét. Germanisztikát és filozófiát tanult, 2007-ben doktorált teológiából. Az augsburgi Imádság Háza alapítója és vezetője, ahol éjjel-nappal nem hallgat el az imádság, és amelynek rendezvényeit sok ezren, főként fiatalok látogatják. Több könyv szerzője és előadóként járja egész Európát. Johannes házas, felesége Jutta, négy gyermekükkel Augsburgban élnek.  
Ajánljuk mindenkinek, családokkal illetve családpasztorációval foglalkozó szakembereknek és referenseknek, hit és életvédelemmel foglalkozó szervezeteknek és közösségeknek és magánszemélynek, lelkigondozóknak, lelkivezetőknek, pedagógusoknak, hitoktatóknak, hittanároknak, katekétáknak, diakónusoknak, lelkészeknek, papoknak, egyedülállóknak, jegyes pároknak, házasságban élőknek, segítő foglalkozásúaknak, szociális foglalkozásúaknak, mentálhigiénés szakembereknek.

További információk

Tömeg 0.09 kg
Méret

118×167 mm

Oldalszám

88

Kötésmód

Puhafedeles

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.