Oldal kiválasztása

Jason Evert: A test teológiája egy órában

Kategória:

A mai szexuális zűrzavart nem az okozza, hogy a világ dicsőíti a szexualitást, hanem az, hogy nem látja meg annak dicsőségét. E könyvben Szent II. János Pál a Test teológiáján keresztül feltárja Isten emberi szeretetre vonatkozó tervének szépségét. Felfedezhetjük, hogy az emberi test – a maga férfiasságában és nőiességében – hogyan mutatja meg, kik vagyunk és hogyan vagyunk hivatottak élni.

Öt év pápai audienciáit egyetlen hatvanperces összefoglalóba tömöríteni enyhén szólva bátor vállalkozás. Bár e könyvecske hat fejezete elég rövid ahhoz, hogy egy óra alatt átfussuk, mégse siessünk vele. János Pál gondolatai mélyek, szépek, az életünket is képesek megváltoztatni, ugyanakkor nem mindig könnyű megérteni. Ízlelgessük őket, elmélkedjünk róluk, és építsük be őket az életünkbe.

2.310 Ft

Leírás

A szerzőről

Jason Evert: világszerte több mint egymillió középiskolás és egyetemista diáknak tartott előadásokat, valamint több mint 10 könyv szerzője. Ő és felesége, Crystalina, vezetik a Chastity Projectet, amely a tisztaságot hirdető fiatal vezetők nemzetközi szervezete.

 

További információk

Tömeg:

0,12 kg

Méret:

118*167 mm

Oldalszám:

148

Kötésmód:

Puhafedeles

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.