Oldal kiválasztása

Jason Evert: Tiszta szerelem

Kategória:

A Tiszta szerelem című zsebkönyv az igaz szerelem nyomában járva választ ad a szerelemmel, és a szexualitással kapcsolatos kérdéseidre. Rámutat a legtipikusabb akadályokra, amelyek a szerelem örömteli megélését lehetetlenné teszik, és akár meg is betegíthetnek minket. Részletes, és komoly tudományos kutatásokkal leplezi le korunk legnagyobb hazugságait, amelyek tönkreteszik az igaz szerelmet. Jó tanácsokkal ellátva pályára állít, hogy elindulhass a boldogság felé vezető úton.

Feltetted már magadnak valaha
ezeket a kérdéseket, hogy…

  • Miért kellene várnom a házasságra?
  • Meddig mehetünk el?
  • Hát nem csinálja mindenki?
  • Nem csak addig vagyok jó, amíg nem szexelek?
  • Mi van akkor, ha valóban szeretjük egymást?
  • Mi a helyzet a pornográfiával?
  • Hogyan mondok „nemet”?
  • Mi a helyzet a biztonságos szexszel?
  • Mi van, ha már nem vagyok szűz, és hol találok gyógyulást?

Ha igen, akkor ne keresd tovább a válaszokat, mert itt vannak a zsebkönyvben.

525 Ft

Leírás

A szerzőről
Jason Evert világszerte több mint egymillió középiskolás és egyetemista diáknak tartott előadásokat, valamint több mint 10 könyv szerzője.

Ő és felesége, Crystalina, vezetik a Chastity Projectet, amely a tisztaságot hirdető fiatal vezetők nemzetközi szervezete.  

 
Ajánlás:

Szeretném, hogyha szeretnének.

S lennék valakié – fogalmazza meg Ady Endre a mindnyájunk szívébe írt vágyat. Mindenki vágyik arra, hogy a szeretet tiszta, őszinte igazságát megtapasztalja. Ennek beteljesülését a tiszta, őszinte önátadásban találhatjuk meg; ebben élhetjük át, hogy mindnyájan Isten kedves ajándékai és megajándékozottjai vagyunk. Mi Isten eredeti terve az emberrel? Hogyan lehetek igazán boldog? Világunk rengeteg olcsó, gyorsan-könnyen megszerezhető pótlékkal igyekszik helyettesíteni a küzdelmek árán elérhető személyes, valódi boldogságot. E zsebkönyvek utat mutatnak ahhoz, hogy felfedezd a semmivel sem helyettesíthető őszinte önajándékozás örömét, Isten eredeti tervét: hogyan válhatsz igazi ajándékká, és hogyan tapasztalhatod meg, hogy Te igazi ajándék vagy.  
Csépányi Gábor
Ajánljuk mindenkinek, életvédő szándékú embereknek, hit és életvédelemmel foglalkozó szervezeteknek és közösségeknek és magánszemélynek, családokkal illetve családpasztorációval foglalkozó szakembereknek és referenseknek, lelkigondozóknak, lelkivezetőknek, pedagógusoknak, hitoktatóknak, hittanároknak, katekétáknak, diakónusoknak, papoknak, lelkészeknek, mentálhigiénés szakembereknek, egészségügyben dolgozóknak, segítő foglalkozásúaknak, szociális foglalkozásúaknak, gyermekvédelemmel foglalkozóknak.   

További információk

Tömeg 0.06 kg
Méret

108×174 mm

Oldalszám

66

Kötésmód

Puhafedeles

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.