Oldal kiválasztása

Jason Evert: Tiszta férfiasság

Kategória:
Mit jelent férfinak lenni? Miként éri el egy fiú a férfiasságot? Hogyan kezeli egy igazi férfi a nőket? Férfias-e a tisztaság? Kinek teremtett engem Isten? 

A fiatal férfiak megérdemlik, hogy egyenes választ kapjanak a nőkről, a randizásról, a szexualitásról és a hiteles férfiasságról feltett kényes kérdéseikre…

  • Mit akarnak a lányok?
  • Hol van a határ?
  • Mi rossz van abban, ha a szexről gondolkodok?
  • Miért rossz a pornó? Hiszen nem bántasz senkit.
  • Mi van a fürdőruhás magazinokkal?
  • Ha a lány hajlandó a dologra, akkor miért rossz?
  • Mi a helyzet a biztonságos szexszel?
  • Nem kéne szabadnak lennem, hogy azt tegyem, amit csak akarok?
  • Hogyan maradhatok tiszta?

Tiszta férfiasság zsebkönyv megválaszolja ezeket a kérdéseket,  mi több, elindít a boldogság felé vezető úton.

525 Ft

Leírás

A szerzőről
Jason Evert világszerte több mint egymillió középiskolás és egyetemista diáknak tartott előadásokat, valamint több mint 10 könyv szerzője.

Ő és felesége, Crystalina, vezetik a Chastity Projectet, amely a tisztaságot hirdető fiatal vezetők nemzetközi szervezete.  

 
Ajánlás:

Szeretném, hogyha szeretnének.

S lennék valakié- fogalmazza meg Ady Endre a mindnyájunk szívébe írt vágyat. Mindenki vágyik arra, hogy a szeretet tiszta, őszinte igazságát megtapasztalja. Ennek beteljesülését a tiszta, őszinte önátadásban találhatjuk meg; ebben élhetjük át, hogy mindnyájan Isten kedves ajándékai és megajándékozottjai vagyunk. Mi Isten eredeti terve az emberrel? Hogyan lehetek igazán boldog? Világunk rengeteg olcsó, gyorsan-könnyen megszerezhető pótlékkal igyekszik helyettesíteni a küzdelmek árán elérhető személyes, valódi boldogságot. E zsebkönyvek utat mutatnak ahhoz, hogy felfedezd a semmivel sem helyettesíthető őszinte önajándékozás örömét, Isten eredeti tervét: hogyan válhatsz igazi ajándékká, és hogyan tapasztalhatod meg, hogy Te igazi ajándék vagy.  
Csépányi Gábor
Ajánljuk mindenkinek, életvédő szándékú embereknek, hit és életvédelemmel foglalkozó szervezeteknek és közösségeknek és magánszemélynek, családokkal illetve családpasztorációval foglalkozó szakembereknek és referenseknek, lelkigondozóknak, lelkivezetőknek, pedagógusoknak, hitoktatóknak, hittanároknak, katekétáknak, diakónusoknak, papoknak, lelkészeknek, mentálhigiénés szakembereknek, egészségügyben dolgozóknak, segítő foglalkozásúaknak, szociális foglalkozásúaknak, gyermekvédelemmel foglalkozóknak.   

További információk

Tömeg 0.056 kg
Méret

108×174 mm

Oldalszám

70

Kötésmód

Puhafedeles

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.