Oldal kiválasztása

José Pedro Manglano: EUCHARISZTIA

Kategória:
Az Úr Szent Testének és Vérének ünnepét követő nyolc nap a keresztények életében az ünneplésről szól. A zsebkönyvben a nyolcad minden napjára találhatsz néhány gondolatot, majd az Eucharisztiára vonatkozó hitigazságokról olvashatsz, és végül a szentségimádás menetének leírása következik a szentségi áldás liturgikus cselekményének rövid magyarázatával.

630 Ft

Leírás

Célom, hogy egészségesen tápláld a lelked, mert így élvezheted igazán az életet. Ezért minden fejezet egy alma, mely segítheti napi imáidat.
Indíthatod napi elmélkedésedet a „kezdő imával”, utána olvasd el és forgasd magadban az adott naphoz tartozó „napi gondolatokat”, és a legfontosabb, hogy beszélgess Istennel, Máriával… Szólítsd meg Istent saját szavaiddal, mesélj neki az olvasottakról, vagy amiről jólesik. Végezetül elmondhatod a „záró imát”. Máriára és Józsefre mindig számíthatsz. Ők veled vannak az úton.
José Pedro Manglano atya 
 
Ajánljuk elsősorban az ifjúság számára – elsőáldozók, bérmálkozók – azonban korosztálytól függetlenül nagy lelki haszonnal forgathatják azok is, 
akik csöndes magánimaként szeretnének egy nyolcadot végezni. 

További információk

Tömeg 0.046 kg
Méret

105×148 mm

Oldalszám

44

Kötésmód

Puhafedeles

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.